Zoeken
Zoeken

Step & Shape

Onze Step & Shape-groepsles combineert de dynamiek van stepaerobics met kracht- en conditietraining, voor een complete en uitdagende workout. Deze les is ontworpen om uw cardiovasculaire uithoudingsvermogen te verbeteren, uw spieren te versterken en uw coördinatie te vergroten.

Tijdens een typische Step & Shape-les van 45 tot 60 minuten maakt u gebruik van een verstelbaar stepplatform om diverse op- en afstapbewegingen uit te voeren, vaak in combinatie met armbewegingen en gewichten. De les begint met een warming-up om uw lichaam voor te bereiden op de intensieve training. Vervolgens volgt een reeks van choreografische stappen en combinaties op energieke muziek, die uw hartslag verhogen en calorieën verbranden.

Naast de cardiovasculaire oefeningen worden er ook spierversterkende oefeningen gedaan, zoals squats, lunges en push-ups, vaak met behulp van gewichten, weerstandsbanden of andere fitnessmaterialen. De les wordt afgesloten met een cooling-down en stretchoefeningen om de spieren te ontspannen en het herstel te bevorderen.

Step & Shape is geschikt voor alle fitnessniveaus, omdat de intensiteit en complexiteit van de oefeningen aangepast kunnen worden aan uw persoonlijke mogelijkheden. Doe mee en ontdek hoe u op een leuke en effectieve manier aan uw fitheid kunt werken in een energieke groepssfeer!